Πώς μπορείς να αυξήσεις την ερωτική απόλαυση το καλοκαίρι

Η ενυδάτωση με υαλουρονικό που θα αλλάξει την ερωτική σου ζωή.

To καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν περίοδος ξεγνοιασιάς, ξεκούρασης, χαλάρωσης και εμπειριών. Είναι η εποχή που θέλεις να ζήσεις νέα πράγματα, να εξερευνήσεις, να αλλάξεις παραστάσεις και να κρατήσεις εικόνες που θα σε συντροφεύσουν το χειμώνα. Οι διακοπές είναι η ευκαιρία μας να απολαύσουμε λίγο παραπάνω το σύντροφό μας ή να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να διασκεδάσουμε, να ζήσουμε ερωτικές στιγμές.

Το καλοκαίρι, όμως, είναι ταυτόχρονα η εποχή που κάνουν την εμφάνισή τους οι κολπικές ενοχλήσεις – σίγουρα θα σε έχουν ταλαιπωρήσει κι εσένα κάποια καλοκαίρια. Ίσως έχεις ήδη ζήσει την εμπειρία να έχεις χάσει κάποια δραστηριότητα που έχεις προγραμματίσει λόγω δυσφορίας στην ευαίσθητη περιοχή – για μένα αυτή ήταν αρκετά date nights με το σύντροφό μου. Διάφοροι παράγοντες στην καθημερινότητά μας μπορεί να είναι ερεθιστικοί για τον κόλπο, όπως το αφρόλουτρο, τα σερβιετάκια, τα εσώρουχα αλλά και η σεξουαλική επαφή, για παράδειγμα ερεθισμοί που οφείλονται στο latex των προφυλακτικών, στα ερωτικά βοηθήματα ή το έντονο σεξ. Φυσικά, τώρα το καλοκαίρι, οι πιθανότητες να μας συμβεί αυξάνονται πολύ, καθώς ο ιδρώτας, η ζέστη και η θάλασσα μπορούν να δημιουργήσουν επιπλέον ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή.

Αλλά, όπως σίγουρα ξέρεις, εγώ κι εσύ και όλες οι γυναίκες έχουν τέτοιες… άβολες μέρες. Για εμένα όμως, η λύση ήταν εύκολη, πρακτική και ξέγνοιαστη. Δεν χρειάζεται πλέον να αναβάλλω τις δραστηριότητές μου και να περιμένω (καθόλου) υπομονετικά τις κολπικές μικροενοχλήσεις να περάσουν από μόνες τους. Ένα καινοτόμο ενυδατικό προϊόν με υαλουρονικό, το VALIAGYN HYDRO, ήταν η λύση για να συνεχίζω ξέγνοιαστα την ημέρα μου, το πρόγραμμά μου και ναι, τη σεξουαλική μου ζωή.

Τι σου προσφέρει το VALIAGYN HYDRO

Το VALIAGYN HYDRO είναι κολπικό υπόθετο που προσφέρει φυσική αναγέννηση, ενυδάτωση και ελαστικότητα στον κόλπο. Τι χρειάζεται να ξέρεις:

  • Η ανακούφιση που προσφέρει έχει διάρκεια.
  • Διαθέτει πατενταρισμένη τεχνολογία από τη φαρμακευτική Fidia Farmaceutici Spa – τον Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη.
  • Τα απλά υαλουρονικά μέσα σε μισή με 1 ώρα υδρολύονται και αδρανοποιούνται από το κολπικό ένζυμο υαλουρονιδάση και απομακρύνονται με τις κολπικές εκκρίσεις
  • Το VALIAGYN HYDRO περιέχει το καινοτόμο υαλουρονικό βραδείας αποδέσμευσης HYDEAL-D, το οποίο είναι ανθεκτικό στην υαλουρονιδάση.
  • Απελευθερώνεται σταδιακά, προσφέροντας συνεχή κολπική ενυδάτωση και ανακούφιση για 3 ημέρες.

Το VALIAGYN HYDRO μπορεί να σε απαλλάξει από ερεθισμούς ή απλά να αυξήσει τη σεξουαλική σου απόλαυση και είναι ιδανικό για τα τριήμερα που όλο και κανονίζεις το καλοκαίρι με τον σύντροφό σου.

Το καλοκαίρι είναι ο χρόνος να επανασυνδεθούμε με το σύντροφό μας, να ζήσουμε στιγμές, ερωτικές ιστορίες, να κάνουμε νέες γνωριμίες, να απολαύσουμε εμπειρίες. Σίγουρα δε θέλουμε να χάσουμε χρόνο λόγω κολπικών ενοχλήσεων. Η προηγμένη τεχνολογία Hydeal-D του καινοτόμου κολπικού υπόθετου VALIAGYN HYDRO, απογειώνει τη σεξουαλική μας ευχαρίστηση και είναι ό,τι καλύτερο για τη γυναικεία αυτοπεποίθηση!