Υαλουρονικό νέας τεχνολογίας Ηydeal-D: Πώς θα επιτύχουμε φυσική αναγέννηση του γυναικείου κόλπου

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί αυξάνει την ανάγκη των γυναικών να φροντίζουν με τον καταλληλότερο τρόπο την υγεία και την ευεξία τους, ώστε υγιείς και ικανοποιημένες να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε κάθε πρόκληση. Η φροντίδα του γυναικείου κόλπου είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται σωστή αντιμετώπιση, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, από γυναίκες όλων των ηλικιών και ειδικά κατά περιόδους που ο κόλπος έχει ιδιαίτερες ανάγκες για ενυδάτωση και προστασία.

Πολλές φορές, θεωρείται λανθασμένα ότι η κολπική ξηρότητα, όπως ονομάζεται η κατάσταση κατά την οποία ο γυναικείος κόλπος δεν ενυδατώνεται σωστά, αφορά μόνο γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και μάλιστα όσες βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Αυτό όμως δεν ισχύει, καθώς υπάρχουν πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις στις οποίες ο γυναικείος κόλπος χρειάζεται προσοχή και φροντίδα για να λειτουργεί καλύτερα. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο κόλπος έχει τη δική του φυσική διαδικασία καθαρισμού. Από την έναρξη της εφηβείας και σε όλη την διάρκεια της αναπαραγωγικής φάσης της γυναίκας, εκκρίνονται υγρά από τον κόλπο, που σκοπό έχουν τόσο την εφύγρανση της περιοχής στη φάση της σεξουαλικής επαφής, όσο και την προστασία του από μικρόβια.

Στην περίπτωση που αυτή η ισορροπία διαταράσσεται, επηρεάζεται δηλαδή η ισορροπία της φυσικής χλωρίδας του κόλπου, η γυναίκα ταλαιπωρείται από μια σειρά συμπτωμάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητά της: Ξηρότητα, κνησμός, φαγούρα, ακόμα και πόνος δυσκολεύουν τη λειτουργία της και σε κάθε περίπτωση, μειώνουν ή και εξαφανίζουν κάθε διάθεση για σεξουαλική επαφή. Όσον αφορά στα αίτια που μπορούν να προκαλέσουν αυτή την κατάσταση, είναι το αυξημένο άγχος, τυχόν λήψη φαρμακευτικής αγωγής (συνήθως αντιβιοτικά ή αντισυλληπτικά), ορμονικές διαταραχές αλλά και τα στενά ρούχα ή εσώρουχα, τα σερβιετάκια, ακόμα και τα προφυλακτικά ή τα λιπαντικά. Ενδέχεται εξάλλου, απλώς να πρόκειται για κάποιες ημέρες του κύκλου που οι εκκρίσεις είναι λιγότερες.


Ενίσχυση των φυσικών μηχανισμών ενυδάτωσης με τον κατάλληλο τρόπο

Όταν παρατηρείται ανεπάρκεια στην ενυδάτωση του κόλπου, αυτό που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα, είναι να ενισχύει με τον κατάλληλο τρόπο τους φυσικούς μηχανισμούς εφύγρανσης. Αρκεί δηλαδή να επιλέξει το σωστό υαλουρονικό, με την πιο προηγμένη τεχνολογία, ώστε να επιτυγχάνεται η σωστή ενυδατική δράση στον κόλπο, με τον τρόπο και τη διάρκεια που χρειάζεται.

Αυτό είναι και το σημείο – κλειδί για τη σωστή αντιμετώπιση του ζητήματος, καθώς οι γυναίκες χρειάζονται ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα, πρέπει να γνωρίζουν ότι τα απλά υαλουρονικά έχουν τα εξής μειονεκτήματα:

Συγκρατούνται μέσα σε ένα «φιλμ» που δημιουργούν πολυμερή έκδοχα του προϊόντος κι απελευθερώνονται τυχαία και μη ελεγχόμενα
Μέσα σε λίγη ώρα υδρολύονται και αδρανοποιούνται από το κολπικό ένζυμο υαλουρονιδάση που λειτουργεί ως καταλύτης για την αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος και απομακρύνονται με τις κολπικές εκκρίσεις
Έτσι ο κόλπος δεν ενυδατώνεται αποτελεσματικά και με διάρκεια. Επομένως τα συμπτώματα επιμένουν και ταλαιπωρούν τη γυναίκα.

Το υαλουρονικό νέας τεχνολογίας HYDEAL-D

Το ζητούμενο, που δεν είναι παρά η διάρκεια στην ενυδατική δράση του υαλουρονικού μας, προσφέρει το υαλουρονικό νέας τεχνολογίας HYDEAL -D, το οποίο βρίσκουμε στο κολπικό υπόθετο VALIAGYN HYDRO.

Παρασκευάζεται από τον Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη, τη Fidia Pharmaceuticals Spa και επιτυγχάνει συνεχή ενυδάτωση για τρεις τουλάχιστον ημέρες, αύξηση της ελαστικότητας και φυσική αναγέννηση στον κόλπο. Συμβάλλει με τον καταλληλότερο τρόπο στο να αποκτήσει και πάλι ο κόλπος τη φυσιολογική του λειτουργία, απομακρύνοντας τα δυσάρεστα συμπτώματα και επιτρέποντας στη γυναίκα να χαίρεται την καθημερινότητά της και τη σεξουαλική της λειτουργία.


Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι βασίζεται σε μία πατενταρισμένη και μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία, μέσω της οποίας το υαλουρονικό HYDEAL -D:

– Είναι ανθεκτικό στην υαλουρονιδάση
– Έχει βραδεία απελευθέρωση, καθώς απελευθερώνεται σταδιακά για 3 ημέρες
– Ενυδατώνει ομοιόμορφα και συνολικά το κολπικό βλεννογόνο σε αντίθεση με το απλό υαλουρονικό που ενυδατώνει τυχαία
– Προσκολλάται άριστα στο κολπικό βλεννογόνο
– Είναι πιο παχύρευστο και «δεν τρέχει»

Έτσι, πέρα από την ποιοτική του δράση όσον αφορά στην ενυδάτωση του κόλπου, είναι εύκολο στη χρήση για κάθε γυναίκα που το χρειάζεται και η οποία βλέπει άμεσα αποτελέσματα.

Έρευνα που διεξήχθη για το προϊόν, άλλωστε, έδειξε ότι την τρίτη ημέρα, το 50% του υλουρονικού παραμένει ακόμα στο επιθήλιο ενώ το υπόλοιπο έχει απελευθερωθεί σταδιακά τις δύο προηγούμενες ημέρες, προσφέροντας την κατάλληλη ενυδάτωση. Το υαλουρονικό HYDEAL –D, αποτελεί τομή στην αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας και επιτρέπει στις γυναίκες να έχουν αυτοπεποίθηση σε κάθε στιγμή της ημέρας τους.

Το υαλουρονικό νέας τεχνολογίας HYDEAL – D που περιέχεται στο κολπικό υπόθετο VALIAGYN HYDRO είναι αυτό που κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία χρειάζεται για να φροντίζει η ίδια με τον καλύτερο τρόπο, τη φυσική αναγέννηση του κόλπου της.